Neomezená literární soutěž

Dokončování bodování děl

03.07.2008 00:31

Zdravím.

Rád bych vás seznámil s naším bodovým systémem do druhého kola, které započne již velmi brzy. Jelikož se čeká už na posledního porotce než opraví všechny díla, tak většina práce je již hotova.

Opravovali dva porotci (Eclipse a Lucy Sky Diamonds - Avalanche a Amaryliss se pro nedostatek času zúčastní až dalšího kola). Každý porotce k jednotlivému dílu po přečtení udělil body od jedné po deset, přičemž deset bodů bylo maximum (tím pádem nejlepší povídka). Již teď vám mohu říci, že se mezi těmi čtyřiceti díly našlo spousty dobrých, kvalitních a zajímavých děl.

Tyto body se sečtou a zprůměrují. Postupuje nejlepších 20 děl s nejvyšším získaným počtem udělených bodů. Dále si každý porotce může vybrat (ale nemusí) jednu povídku, kterou takzvaně "propašuje" do druhého kola. Jedná se o nějaký porotcův tip, kterým tohoto autora bez možnosti přehlasování může poslat do druhého kola. Tato volba záleží pouze na porotci a bude u autora zapsána jako "Reprieve" (zkráceně pouze R), což v překladu do češtiny znamená "Milost" (chápeme ve smyslu změny rozsudku).

Tím pádem může do druhého kola postoupit nanejvýš až 22 autorů. Všechny díla včas zveřejníme i s komentáři od poroty.

Přeji příjemný zbytek dne, s pozdravem

Eclipse

Vyhledávání

Kontakt

Zde nám zasílejte své dotazy, v případě účasti v soutěži svá díla.