Neomezená literární soutěž

Oznámení téma pro druhé kolo, udělení "R"

06.07.2008 23:19

Zdravím.

Oznámení témata pro druhé kolo bude publikováno přesně o půlnoci ze dne 6.7. na 7.7. 2008. Čas budete mít přesně tři týdny, čili do 28.7.2008.

Zároveň porotci Eclipse a Lucy.Sky.Diamonds udělili "eRka" následujícím dílům:

Pachuť života, Akni

Perfektní svět, IvetteValdez

Láska a nenávist, Tenši

Ptáte-li se, jak je možné, že bylo uděleno "eRko" i třetímu dílu, vysvětlení je nasnadě. Jelikož se objevily technické problémy v přenosu díla (chyba nebyla na straně autorky, ani porotců), bylo toto dílo do soutěže zařazeno dodatečně (protože původní povídka byla zaslána v časovém limitu). Protože by tato povídka dosáhla jednoho z nejlepších výsledků v prvním kole, byla by škoda ji nezařadit.

Těmto, ale i ostatním postupujícím gratulujeme. Těm, kteří nepostoupili, doporučujeme, ať píší dál. Nejlepší recept na to, jak se stát dobrými, je kritika. Proto svá dílka publikujte na různých literárních serverech, které by vám mohly pomoci dosáhnout toho, čeho chcete. Zde alespoň pár:

www.liter.cz (největší server v ČR)

www.psanci.cz (literární server, který vás opravdu naučí psát, protože se zde uživatelé - byť je jich méně než na literu - nebojí ji vyslovit)

 

Nicméně do příštího dne zde ještě uveřejníme všechna díla, která nepostoupila, a rozešleme všechny e-maily upozorňující na začátek druhého kola.

Přeji příjemný zbytek dne,

Eclipse

Vyhledávání

Kontakt

Zde nám zasílejte své dotazy, v případě účasti v soutěži svá díla.