Neomezená literární soutěž

Průběh

31.07.2008 21:24

 

Soutěž bude probíhat následujícím způsobem :

1) Nejprve se zveřejní téma pro první kolo, které bude mít určitou uzávěrku. Do této doby bude moct kdokoliv poslat svojí práci, čímž se automaticky zařadí do soutěže. Každá povídka bude ohodnocena porotou, která rozhodne, zda dotyčný autor postoupí do dalšího kola, či nikoliv. Soutěž je neomezená a může se do ní přihlásit pisálek každé věkové kategorie.

První kolo uzavřeno!

 

2) Dále se zveřejní téma pro kolo druhé. Do tohoto kola postoupí pouze ti pisálci, kteří byli zvoleni porotou. Minimální počet postupujících je polovina pisálků, kteří se zaregistrovali do prvního kola. Povídky z prvního kola se hodnotily každým porotcem body od jedné do deseti, přičemž deset je nejlepší. U všech povídek z prvního kola, které budou uveřejněny, je pod textem zobrazeno např. "Eclipse (8/10)" - to znamená, že tento porotce udělil povídce osm bodů.

Ti, kteří postoupili, tudíž zašlou svá díla do termínu.

Druhé kolo uzavřeno!

 

3) Ve třetím kole jde už do tuhého. Zde se probojují ti pisálci, které je pastva pro oči číst. Minimálním počtem postupujících je opět polovina, tentokrát ale polovina zúčastněných ve druhém kole. Způsob hodnocení porotců zůstává stejný.

Třetí kolo probíhá!

 

Další informace budou uveřejněny v průběhu soutěže.

Vyhledávání

Kontakt

Zde nám zasílejte své dotazy, v případě účasti v soutěži svá díla.